Background Image

Swinkels & De Jong, tandarts

Arnhemseweg 507, 7361 CJ Beekbergen, Nederland

Onze praktijk is voorzien van alle moderne behandelapparatuur en hulpmiddelen en voldoet aan alle richtlijnen van het KNMT en de NZa. Hier worden wij regelmatig op gecontroleerd.

Wij hebben met onze tandartsenpraktijk bewust een keuze gemaakt voor kwaliteit en werken met producten die zichzelf hebben bewezen. We zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van technologieën en producten. Bij ons staat behoud van uw gebit op lange termijn centraal!

Ons team bestaat uit tandartsen, een mondhygiëniste, preventieassistenten en receptionistes die u op professionele wijze behandelen.

De tandartsen beoefenen de algemene praktijk maar tevens ook andere specialismen, bijvoorbeeld het plaatsen van implantaten, chirurgie en orthodontie. Het is mogelijk uw bezoek aan de tandarts te combineren met het bezoek aan de mondhygiëniste of preventieassistente . Als er een vervolgbehandeling nodig is bij de tandarts dan zal de balie medewerker een vervolgafspraak met u plannen in onze agenda.

No Reviews

Sorry, the comment form is closed at this time.

Arnhemseweg 507, 7361 CJ Beekbergen, Nederland

Get Directions
Enquire now
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email

X