Background Image

Hotel Restaurant Het Veluwse Bos

Arnhemseweg 520-524, 7361 CN Beekbergen, Nederland
Call us anytime 055 - 506 13 93
Specification
Building Level:1st Floor

Hotel midden op de Veluwe

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos. Het sfeervolle hotel in Beekbergen ligt onder de rook van Apeldoorn én midden in het hart van de Veluwe. Voor natuurliefhebbers is dit de ideale bestemming!

  • Hotel gevestigd midden op de Veluwe
  • Gelegen onder de rook van Apeldoorn
  • Culinair à la carte restaurant
  • Twee multifunctionele vergaderzalen

Volledige ontspanning

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos geniet u van comfortabele hotelkamers en een prachtige ambiance. Het hotel is een uitstekende locatie wanneer u op zoek bent naar een compleet en onbezorgd verblijf. Daarbij zorgt het gastvrije hotelpersoneel ervoor dat het u tijdens uw overnachting aan niets ontbreekt.

’s Avonds kunt u aanschuiven in het à la carte restaurant waar u geniet van een culinair diner. Tevens kunt u in het restaurant terecht voor een uitgebreid ontbijt of een heerlijke lunch. Het hotel beschikt daarnaast over twee breed inzetbare vergaderzalen voor eventuele zakelijke doeleinden.

Ongerepte natuur

De unieke ligging van Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos midden op de Veluwe zorgt voor een veelzijdig verblijf. De omgeving van het hotel in Beekbergen leent zich perfect voor een bijzondere fiets- of wandeltocht. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen en genieten van het adembenemende aanzicht.

Ons team heet u van harte welkom!

Amenities
Wi-Fi Free Parking Serves Alcohol
No Reviews

Sorry, the comment form is closed at this time.

Arnhemseweg 520-524, 7361 CN Beekbergen, Nederland

Get Directions
Social Profiles
Enquire now
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email

X