Background Image
Dorpstraat 46a, 7361 AW Beekbergen, Nederland
Call us anytime tel:+316%20–%2014%2066%2066%2001
Specification

Wat kan De Brillenkamer voor u betekenen? Allereerst bent u voor een oogmeting en een eerlijk glasadvies aan het juiste adres. Glazen bieden we aan in verschillende kwaliteiten en prijsklassen, van eenvoudige glazen tot de hypermoderne B.I.G. Vision glazen, mede dankzij onze moderne apparatuur en de DNEye scanner van Rodenstock. We leggen graag alle verschillen uit en helpen u bij het maken van een keuze.

Wat betreft monturen gaan we werken met verschillende merken van hypermodern en kleurrijk tot minimalistisch en/of klassiek. Ook sportbrillen en zonnebrillen hebben we, met of zonder sterkte. We kopen zelf onze collectie in en werken nauw samen met onze leveranciers.

Service en aftersales vinden wij erg belangrijk. Kleine reparaties en probleempjes lossen we graag vlot voor u op. Als u aanvullend verzekerd bent, kunnen wij de brilvergoeding voor u declareren. Parkeren kan voor de deur en de winkel en de refractie ruimte is rolstoelvriendelijk. Bent u niet in staat om naar de winkel te komen? Dan maken we een afspraak bij u thuis! We denken graag met u mee.

Amenities
Free Parking
No Reviews

Sorry, the comment form is closed at this time.

Dorpstraat 46a, 7361 AW Beekbergen, Nederland

Get Directions
Social Profiles
Enquire now
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email

X